Beck Maskin

Beckgruppen har idag över 150 enheter i hyrflottan och den utökas ständigt med nya maskiner och utrustning. Efter cirka tre år i hyrparken byts hyresmaskinerna ut och säljs välservade och i bra skick till priser som marknaden uppskattar. Grunden till detta är naturligtvis att vi importerar våra maskiner direkt från producenten och därför blir kostnaden för våra hyresmaskiner lägre än hos våra konkurrenter. 

Vidare har vi depåer i Stockholm, Göteborg och Oslo vilket medför att vi snabbt kan leverera maskinen du behöver, med rätt utrustning. Som importör har vi också bättre möjligheter att serva våra egna maskiner, med kvalificerad personal och med reservdelar från vårt egna lager.

Alla våra grävmaskiner över cirka 3 ton är försedda med AC och har rototilt, något som marknaden kräver oftare och oftare nu. Våra lastmaskiner är anpassade till säsongen, exempelvis med plog och sandspridare för vintern, samt annan utrustning som behövs.

Under år 2014 började vi att hyra ut vissa modeller av Kobelcomaskiner och hjullastare från Venieri både i Stockholm, Göteborg och Oslo. Vi tog även ut flera BM Dumprar till hyra och vi utvidgar ständigt vår hyrpark med nya maskiner, efter kundernas önskemål. Vi utökar nu även med stora nya dieselsnåla Kobelco bandgrävare!

GÖTEBORG:
Mats 031 383 03 03 eller maila oss på mats.magnusson@beckmaskin.se

STOCKHOLM:
Leif 08 500 741 84 eller maila oss på leif.hoffman@beckmaskin.se

NY HYRDEPÅ i Järfälla i samarbete med Cema Maskin AB:
Tel. 08 35 85 90 eller maila oss på info@cemamaskin.se

Eller maila oss på hyra@beckmaskin.se

I vår hyrpark hittar ni:

  • Grävmaskiner från 1,2 till 17 ton
  • Midjestyrda hjullastare från 1,3 till 8 ton
  • Minidumprar från 0,5 till 2,5 tons lastkapacitet
  • Maskinsläp (med totalvikt upp till 3,5 ton)
  • Hydrauliska hammare till maskiner från ca 0-11 ton
  • Paketlösningar maskin + släp
  • All tänkbar utrustning till alla maskiner

Vi kan även hjälpa till med transporten av din hyrmaskin.

Då vi importerar maskiner själva har vi de bästa priserna och möjlighet till service och reservdelar om något skulle gå fel. Tiden väljer du själv, kort eller långtidshyra eller varför inte hyrköp (hyr och köp loss om du önskar).

 

 

Idium Portalserver 3.0idium webpublisering