Beck Maskin

Larver med 3-års kvalitetsgaranti och prisgaranti

36 års utveckling av BM Track gummilarver borgarför trygghet och kvalitet
Becks gummilarver är framtagna efter många års erfarenhet i marknaden. Det började för cirka 36 år sedan då Owe Beck startade med Nissan minigrävare från Japan (senare Hanix). På den tiden kostade en larv cirka 10 000 kr till en liten minigrävare, idag är priset cirka 1/5 av det priset och kvaliteten är ännu bättre.

Beck har genom åren testat flera olika producenter, i Italien, Frankrike, Sri Lanka, Japan och till sist i Kina med japanskt samarbete. Under de senaste 6-8 åren har vi tagit fram de bästa skarvfria larverna i marknaden till det bästa priset.

Vi köper flera tusen larver om året och det ger bra priser och välvilja hos producenten om det skulle uppstå fel. Under 2013 hade Beck mindre än 1% reklamationer på BM larverna.

Därför vågar vi ge tre års kvalitetsgaranti och prisgaranti samt om du köper två stycken så levererar vi fraktfritt inom hela Sverige.

 

Gummilarver till Kobelco och Kobelco/New Holland

Efter att vi fick agenturen på Kobelco grävmaskiner i Sverige och centrala delar av Norge har vi tagit fram nya gummilarver till Kobelco, från vår leverantör, med rätt mönster till rätt pris. Precis som på våra andra gummilarver ger vi tre års kvalitetsgaranti och prisgaranti. Vi bjuder även på frakten över hela Sverige när du köper minst två larver.

Beck har importerat gummilarver i många år och gummilarvsförsäljningen har blivit en av våra bästa verksamheter i både Sverige och i Norge. Idag är vi marknadsledande inom detta segment i Norge och det ska vi bli i Sverige också.

Larverna tas fram i Japan tillsammans med ett bolag som samarbetar med en producent i Kina. Detta säkrar rätt band, kvalitet och tack vare våra stora inköp kan vi garantera priset.

Detta får du med BM Track
  • Utvecklad i Japan
  • Producerad i Kina med japansk kvalitetskontroll
  • Importerad av Beck i Sverige och Norge – stora inköp ger bästa priser
  • Beck i Sverige ger tre års kvalitetsgaranti på alla våra larver*
*gäller förutsatt att du uppger rätt uppgifter vid
beställning


Kontakta oss för mer information:

Stockholm - Leif på 08 500 741 84 

Göteborg - Thommy på 031 383 03 02


 


Idium Portalserver 3.0idium webpublisering